【高1カナダ語学研修】【カナダ研修】Students' Diary #1

三輪田の風
生徒たちの日記を紹介します。

Today, we learned Flags of the Provinces and Territories, and Money. Money's basic knowledge is very useful in living in other countries, so today's class was especially good for me. I want to remember what I learned eagerly today.
Maybe it was a compliment, but my foreign teacher praised me. She said, "Your letter is beautiful." I was very happy.