【高1カナダ語学研修】【カナダ研修】Students' Diary #3

三輪田の風
生徒の日記を紹介します。

Today we played volleyball, basketball and dance with our buddies. It's very hot today, so I was tired. But it's fun.
We enjoyed chicken dance, cowboy dance, "Oh! Johnny" and country dance.
It is a lot of fun to talk and play with our buddies.
I wouldn't like to go back to Japan.